Piraattinuoret joululomille!

Piraattinuoret joululomille!

Vuosi 2009 alkaa olemaan takana päin ja aika vetää hiukan henkeä ennen ensivuoden toimintaa ja tapahtumia. Pidämme kevyen kahvilatapaamisen sunnuntaina 20.12., jonka jälkeen pyhitämme loppuvuoden kinkun, graavilohen ja muiden jouluherkkujen syönnille.

Kalenteri on tarkoitus pitää tyhjänä jouluaaton ja muiden juhlapyhien ajan, toki ei ole kiellettyä järjestää toimintaa esim. uudenvuoden juhlien muodossa. Piraatteja varmasti löytyy juhlimasta tulevaa vuotta eripuolilta Suomea, mutta täysin epävirallisin aatoksin. 🙂

Ensi vuodelle on luvassa paljon mielenkiintoista toimintaa kiinnostuneille mm. kansainvälisiä tapaamisia muiden piraattihenkisten kanssa. Ajankohtaisia tapaamisia ja tapahtumia voit seurata Internet sivuiltamme, Facebookissa tai Piraattikalenterista.

Piraattinuoret toivottaa lämmintä joulua ja mukavaa loppuvuotta sekä toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan Piraattinuorten toimintaan vuonna 2010!

1 Response