Piraattinuorten toimintaa keväällä

Piraattinuoret alkaa pikkuhiljaa palailemaan joululomalta täynnä intoa ja uusia ideoita. Varsinainen toiminta kevätkaudella alkaa näyttävästi grillailun, saunomisen sekä rennon hengailun merkeissä sunnuntaina 31.1. Helsingin Arabianrannassa. Uudet sekä vanhat jäsenet ovat erittäin tervetulleita!

Myös tapaamiset Hakaniemen Cafe Javassa sekä puheenjohtaja Lari Yltiön luona jatkuvat, toiminnasta kiinnostuneiden kannattaa tulla etenkin näihin tilaisuuksiin mukaan tutustumaan rentoon piraattiporukkaan. Kalenterista löydät lisää tietoa kaikista tapaamisista sekä tapahtumista.

Suunnittelemme oman LAN-tapahtuman järjestämistä Helsingissä loppukeväästä, enemmän tietoa tulee tarjolle lähiaikoina. Lisäksi edustajistomme on lähdössä 26.–28.3. tutustumaan Ruotsin Piratpartietin nuorisöjärjestön toimintaan. Ung Pirat on Ruotsin suurin poliittinen nuorisojärjestö.  Tarkoituksena oppia Ruotsin toimintamalleista sekä syventää kansainvälistä yhteistyötä piraattiasian edistämiseksi. Kansainväliseen toimintaan kuuluu myös olennaisena osana piraattinuorten kansainvälisen kattojärjestön perustaminen, jossa olemme aktiivisesti mukana.

Tapahtumia tulee tiuhaa tahtia lisää, joten kannattaa seurata kalenteria sekä Twitter– ja Facebook profiileja. Myös IRC on erittäin hyvä tapa pysyä perillä toiminnastamme.

Piraattipuolue on aloittanut oman sekä alajärjestöjensä yhteisen jäsenlehden Purjeen julkaisun. Lehti on saatavilla pdf-muodossa puolueen sivuilla sekä paperisena kotiin kannettuna vähintään kymmenen kertaa vuodessa 20 euron hintaan.

Koitetaan vielä kestää viimeiset kovat pakkaset yhdessä hyvässä ja lämpimässä seurassa.