Piraattinuorten vuosikokous 2010

Piraattinuorten vuosikokous pidettiin tänään 23.5.2010 toiveikkaan ja luottavaisen ilmapiirin vallitessa. Suurempia yllätyksiä ei tullut eteen ja kokous sujui rauhallisesti. Pullaa ja kahvia riitti kaikille ja järjestelyt oli suoritettu esimerkillisesti. Johtuen ongelmista Internet-yhteyksissä kokousta ei streamattu, eikä siihen myöskään voinut osallistua Internetin välityksellä.

Uusi toimintasuunnitelma hyväksyttiin ja hallituksen kokoonpano muuttui hieman. Varsinaisten jäsenten määrä laski alle puoleen edeltävästä, kun taas varajäsenten määrä pysyi ennallaan. Näin ollen niin jäseniä kuin varajäseniä on nyt kuusi molempia.

Seuraavassa hallituksen uusi kokoonpano:

Puheenjohtaja:
Lari Yltiö

Varapuheenjohtajat:

Matias Pajulahti
Joonas Mäkinen

Hallituksen varsinaiset jäsenet:

Lotta Söderholm
Timi Wahalahti
Inka Salminen
Tero Keinänen
Tuomas Salonen
Tino Kinnunen

Hallituksen varajäsenet:

Thomas Nybergh
Aleksi Hankalahti
Panu Horsmalahti
Jannica Sorsa
Jukka Tuohimetsä
Nimi poistettu

Onnea ja menestystä niin uusille kuin tehtävissään jatkaville hallituksen jäsenille!