Piraattinuorten Assembly Summer 2010 -ryhmätilaus

Piraattinuoret järjestävät taas ryhmätilauksen Assembly Summer 2010 -tapahtumaan, joka järjestetään tänä vuonna Hartwall Areenalla 5.–8. elokuuta!

Viime vuonna Piraattinuoret lähtivät kyseiseen LAN-partyyn ja demoscene-tapahtumaan yli 50 piraatin vahvuisella joukkiolla! Luvassa on tälläkin kertaa kesän parhaat bileet (tietenkään PiraattiLANeja unohtamatta), ja tekemistä riittää kaikille taiteen ja tietotekniikkaviihteen ystäville.

Jos Assyt kiinnostavat, niin tule mukaan ryhmätilaukseen. Tämä tapahtuu ilmoittautumalla tilauksen vastuuhenkilölle, Piraattinuorten varapuheenjohtaja Joonas Mäkiselle, jonka tavoittaa esimerkiksi IRC:stä nimimerkillä JoonasD6 (PirateNet, IRCNet, QuakeNet) tai sähköpostilla osoitteesta joonas.makinen@piraattinuoret.fi. Voit myös kirjata itsesi mukaan merkkaamalla nimimerkkisi wikiin, josta löytyy myös aina kaikkein ajan tasalla olevimmat ohjeet.

Ilmoittautumisen jälkeen maksa konepaikkalippu tai pelkkä sisäänpääsy mahdollisimman pian jommalle kummalle seuraavista tileistä:

OP 520006-20023942
Nordea FI79 2194 2004 0005 17

Laitathan maksun viestiksi vähintään nimimerkkisi!

Kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa voi ottaa suoraan yhteyttä allekirjoittaneeseen esimerkiksi sähköpostitse. Apua voi kysellä myös PirateNet-IRC-verkon kanavalla #assembly.

Ryhmien lipunmyynti alkaa jo ensi viikolla 13.5., joten aikaa ei ole enää paljon. Kokoa kaverisi ja ilmoittaudu!