Piraattinuoret päivittäneet poliittista linjaustaan

Piraattinuorten hallitus on keskustellut Kimmo Sasin vetämän työryhmän kanssa ja päätynyt mukavan saunaillan jälkeen muuttamaan järjestön poliittista linjausta. Tästä lähtien kannatamme ja edistämme totaalista valvontayhteiskuntaa sen ilmiselvien etujen vuoksi. Turvallisuus on tärkeä asia, ja on aivan turha alkaa käydä kauppaa ihmisoikeuksien, yksityisyyden ja sananvapauden kanssa. Uskomme, että kaikki nukkuvat yönsä paremmin, kun tietävät asiantuntevien viranomaisten tarkkailevan itseään ja omaisuuttaan.

– Sota on rauhaa, vapaus orjuutta ja tietämättömyys voimaa, toteaa Piraattinuorten puheenjohtaja   Lari Yltiö.

Metro-lehti esitti 31.3. kysymyksen: ”Pitäisikö valvontakameroidan määrää lisätä töhryjen estämiseksi?” 72 % vastaajista oli asian puolesta, ja myös Piraattinuoret ovat ehdottomasti tämän kannalla. Emme voi antaa ihmisten käyttää verorahoilla kustannettujen julkisten tilojen seiniä siemenenä vapaalle ajattelulle ja luovuudelle!

Toivomme kehityksen vievän suuntaan, jossa jokaisessa kadunkulmassa on etälamauttimilla varustettu valvontayksikkö sekä lisäksi yksi poliisi kymmentä kansalaista kohti. Tällöin saamme eliminoitua kaiken mahdollisen häiriköinnin ja luotua turvallisen kasvuympäristön lapsillemme.

Olemme ehdottaneet poliisille uuden yksikön luomista, jotta saisimme kaikki sairaasti väärämieliset nopeasti hoitoon!  Mielestämme samalla tulisi nostaa poliisin valmiuksia saapua paikalle kahdessa minuutissa siitä, kun vahingonteko on aloitettu. Kyseinen valmiuksien parantaminen tulee vääjäämättä valtiolle kalliiksi, mutta turvallisuudesta kannattaa maksaa.

Muista osallistua uuteen "Kaljaa ihmisoikeuksista" -projektiimme. Lisätietoa projektista julkaistaan lähiaikoina, pysy siis kuulolla.

5 Responses
  1. Ois ees ollu vähän yritystä peittää pila. Tämä ei menisi läpi edes vanhalle sokealle rouvalle joka ei mitään tietotekniikasta tiedä. 🙂