Piraattinuoret valloittavat jälleen Assemblyt

Piraattinuoret ovat osallistuneet Assembly Summer -tapahtumaan jo vuodesta 2008. Ryhmätilaustapaa jatketaan luonnollisesti taas tänä vuonna, ja jälleen elokuun alussa piraatteja voi bongata Hartwall-areenan lauteilta. Tänä vuonna Assembly Summer järjestetään elokuun ensimmäisenä viikonloppuna, 2.–5.8. eli torstaista sunnuntaihin.

Viime vuonna piraatit osallistuivat tapahtumaan yli 60 piraatin voimalla. Assyillä tietysti viihdyttiin tietokonetaiteen ja -viihteen parissa, mutta myös muun muassa saunottiin, pelattiin ”kuka pelkää Antti Kotilaista” -pihapeliä ja osallistuttiin Assemblyjen perinteeksi muodostuneelle elefanttimarssille.

Yhteistilausta alettiin touhuta huhtikuussa, jolloin osallistujat kartoitettiin. Liput tulivat myyntiin kuukautta myöhemmin.

Piraattinuorten käyttöön hankittiin lisäksi katsomosta varapaikkoja, joilla pidetään huolta siitä, että viime hetkilläkin heränneet mahtuvat vielä mukaan.  Vapaita paikkoja on jäljellä vielä 6 kpl. Mikäli innostusta riittää, mutta lippuja ei vielä löydy, ota yhteyttä Piraattinuorten varapuheenjohtaja Joonas Mäkiseen esimerkiksi irkissä (JoonasD6) tai sähköpostitse (joonas.makinen@piraattinuoret.fi). Konepaikat katsomosta maksavat 79 €/kpl. Lisätietoja lipuista ja maksamisesta löydät täältä: http://assembly.steptail.com/assembly2012_tietoja.php (Päivitys 1.8.2012: Piraattinuorten konepaikat on täytetty!)

Mikäli Assembly on sinulle vieras, kannattaa suunnata Assemblyn virallisille verkkosivuille ja tutustua siellä olevaan tapahtumaoppaaseen: http://www.assembly.org/summer12/manual. Pikaisesti selitettynä kyseessä on tietokonefestivaali, jossa videopelejä pelataan kilpailuhenkisesti, ja luovimmat osallistuvat kompoihin, joissa kilpaillaan vuosi vuodelta erikoisemmista ja hienommista demoista, jotka luonnollisesti tehdään vahvasti tietotekniikkaan nojaten. Myös piraatit järjestävät omassa ryhmässään pieniä peliturnauksia ja muuta ohjelmaa, johon myös ulkopuolisetkin ovat tervetulleita osallistumaan.

Koe jokavuotinen piraattien yhteishenki – ole osana tietoteknistä vallankumousta!