Assembly Summer 2011 alkaa tänään – piraattien ryhmätilauksessa vielä paikkoja jäljellä!

Vaikka kuulisit tänä viikonloppuna Hartwall-areenalla järjestettävistä Assyista ensimmäisen kerran tänään, tähän tapahtumaan kannattaa sännätä mukaan vaikka kesken kaiken. Piraattinuorten katsomoryhmässä on vielä vapaita paikkoja jäljellä, ja on hankala painottaa kuinka tärkeä tapahtuma Assembly on piraateille. Kyseinen tietokonefestivaali tuo ihmiset, teknologian sekä tietoyhteiskunnan polttavat aiheet ja taidot yhteen ennen näkemättömällä tavalla.

Lisätietoja ryhmätilauksesta löytyy sen omalta sivulta. Jos konepaikka kiinnostaa, kannattaa ottaa suoraan yhteyttä puhelimitse Piraattinuorten rahastonhoitaja Oliver Moliniin (040 021 4096) tai varapuheenjohtaja Joonas Mäkiseen (040 700 5190). Konepaikan hintaan (79 €) kuuluu tietenkin koko Assembly-ohjelman lisäksi hyvä piraattiseura ja pääsy piraattien jääkaapille. Areenan ovet aukeavat tänään torstaina kello 12, ja 24/7-meno jatkuu sunnuntaipäivään.

Piraatit löytää tänä vuonna Hartwall-areenan kaakkoisnurkasta isojen portaiden viereltä:

Tervetuloa tervehtimään ja kyselemään, vaikket ryhmässä olisikaan.

Assembly-ohjelmaa

Kaikki kompot tietenkin kannattaa katsoa/kuunnella. Osallistuminenkin on suotavaa. Machinae Supremacyn keikkaa päälavalla tuskin kannattaa myöskään jättää väliin. Tässä lisäksi muutama ARTtech-seminaari, jotka suosittelemme piraattien tsekkaavan:

Torstai

1900 Why Being Poor And Having No Budget Is Good for Making Games
2000 Remix Culture in the Demoscene
2100 DRM of Pacman

Kaikkien seminaarien tapahtumapaikkana toimii Seminar Area, Oldskool-alueen vieressä, 3. kerros. Piraateilla on myös muutama miitti Assyjen aikana areenan ulkopuolella:

Perjantai

0200 Tavataan areenan pihalla, tutustutaan muuhun ryhmään
1700 Kokoontuminen areenan ulkopuolella, josta lähdemme porukalla Pasilaan syömään

Sunnuntai

Piraattihengailu ulkona noin klo 0100 demokompon jälkeen. (Meno saattaa yltyä esimerkiksi Kuka pelkää Kotilaista -leikkiin!”)

Koko partyohjelma löytyy täältäMyös ryhmätilaussivustolla träckätään piraatteja kiinnostavaa ohjelmaa.

Muistakaahan myös tulla irkkiin. Tapahtuman aikana (ja sen jälkeen) kaikkea mahdollista kommentoidaan niin PirateNetin (irc.piraattipuolue.fi) kanavalla #assembly kuin tietenkin myös Assyjen omassa IRC-verkossa.