Piraatit viettivät uusien iltaa saunoen ja pelaten

Piraatit eivät ole niin julman näköisiä kuin kuva kertoo :)

Piraattinuoret ja –puolue järjestivät yhteisen uusien illan pienen esittelyn ja saunomisen merkeissä. Paikalla oli arviolta 25 vanhaa sekä uutta piraattia.

Puoluesihteeri Ahto Apajalahti kertoi puolueen toiminnasta ja kertasi piraattiliikkeen historiaa. Ari Vaarnas ja  Joonas Mäkinen esittelivät nuorten toimintaa ja tapoja markkinoida piraattiaatetta. Tämän jälkeen siirryimme pelaamaan lautapelejä sekä keskustelemaan ajankohtaisista asioista, ja pikkuhiljaa muiden aktiviteettien loputtua piratisoimme saunan. Miesten saunavuorolla rikoimmekin luultavasti ennätyksen saunan lauteille mahtuvista ihmisistä.

Piraattiradio-podcastia nauhoitettiin ennen saunailtaa. Vuoden tulevista tapahtumista keskustelemassa olivat Piraattinuorten pääsihteeri Tero Keinänen, varapuheenjohtaja Joonas Mäkinen sekä tiedottaja Ari Vaarnas. Kyseisen jakson voi ladata suoraan .ogg muodossa tästä, ja kaikki edelliset jaksot löytyvät Piraattiradion sivuilta. (Varapuheenjohtajalle kävi podcastissa pieni aivopieru, ja Piraattinuorten delegaatio lähtee Ruotsiin tapaamaan Ung Piratia maaliskuussa, ei marraskuussa, kuten hän äänityksessä tokaisee.)

Piraattisaunojen sarja jatkuu. Seuraa kalenteriamme niin pysyt selvillä tulevista tapahtumista.

Kuva: Tp8^