Piraattinuoret Ruotsissa, päivä 1

Runsaslukuinen delegaatiomme kokoontui neljän aikoihin Olympiaterminaaliin ja valtasi laivan muuttaen Silja Serenaden piraattilaivaksi ainakin kolmen hytin verran. Pian laivan lähdettyä kohti Itämeren myrskyisiä vesiä, delegaatiomme jakaantui omiin kuppikuntiinsa, toisten tehdessä historiaa koodaten fraktaaleita merellä, toisten noudattaessa pohjoimaisia kosteita traditioita kuubalaisia sikareita nauttien. Aamulla hyvin nukutun yön jälkeen uniset piraatit suunnistivat saunanraikkaina kohti Tukholman nähtävyyksiä.

Koska mielenkiinnon kohteet jakautuivat liiaksi, oli delegaation hajoitus taas edessä, jonka jälkeen piraatteja bongattiin niin Junibackenin satujunassa, luonnontieteellisessä museossa (Naturhistoriska riksmuseet) kuin Tukholman anniskelupaikkoja bongaamassa. Myöhemmin delegaatiomme kokoontui jälleen, jolloin suuntasimme kohti Uppsalaa käyttäen hyödyksemme Ruotsin rautateitä.

Junarikosta huolimatta selvisimme lopulta perille ja tapasimme Ung Piratin puheenjohtajan Stefan Flodin sekä Lars Johanssonin. Asemalta jatkoimme lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevaan Ung Piratin päämajaan. Torstai-ilta meni leppoisasti ruotsalaisiin tutustuessa. Lisää uutisia kansainvälisestä tapaamisesta huomenna.

Linkit: Stefan Flod Blog | Keskustelupalsta