Piraattinuorten toimintaviikonloppu oli ja meni!

Rattoisa ja toimekas viikonloppu takana! Hallitus vaihtui, piraattinuoret sai poliittisen ohjelman ja hauskaakin oli siinä sivussa!

Perjantain ohjelmassa oli grillailua ja muuta illanviettoa. Nuoria viihdytteli videotykki, jolta katsottiin The Hunt for Gollum -lyhytelokuva, democompojen tuotoksia ja muuta mukavaa. Suosiossa oli myös Go-lautapeli ja videotykiltä irkkaaminen sekä muu keppostelu. Aktiivisimmat osallistuivat sunnuntaina pidettävän kokouksen alusteluun ja järjestelyyn jo tässä vaiheessa.

Ohjelmassa oli myös yllättävä lipunryöstö lähistöllä majailevien hieman humaltuneiden opiskelijoiden toimesta. Sankarit olivat päättäneet käydä nappaamassa ”tienviitaksi” jätetyn pääkallolipun. Piraatit kuitenkin neuvottelivat lippunsa takaisin, jonka jälkeen eräs sankareista tarjoutui ostamaan sen. Toki myynnistä kertyi hieman voittoa, ja kaikkineen tapaus enemmän huvitti kuin harmitti ja oli oivallinen päätös jo entuudestaan loistavalle illalle.

Osallistuimme poliittisten nuorisojärjestöjen jalkapalloturnaukseen lauantaina. Piraattinuorten avausvoitto jalkapallossa jäi tällä kertaa saavuttamatta, mutta seuraavaan turnaukseen tai peliin lähdemme paremmin varustautuneina ja uuden energian täyttäminä tavoittelemaan parempaa tulosta. Pelien jälkeen rentouduimme saunan, grillin ja ilta-aktiviteettien parissa. Tarjolla oli muun muassa Quake 3:n pelaamista ”hieman isommalta ruudulta”, ravunsyönnin alkeiskurssi sekä korttipelejä kuten Fluxx ja Gloom.

Sunnuntaina vanha hallitus kokoontui pikaisesti viimeistä kertaa hyväksymään uusia jäseniä ennen varsinaista ylimääräistä yhdistyksen kokousta. Itse yhdistyksen kokouksessa Piraattinuorille valittiin uusi hallitus ja hyväksyttiin poliittinen ohjelma. Tämän jälkeen uusi hallitus kokoontui välittömästi päättämään hallituksen sisäisen työnjaon.

Kokousten päätyttyä nauhotettiin Piraattiradion 10. jakso , johon osallistui myös muutama Piraattinuorten hallituslainen. Toiminnantäyteisen viikonlopun päätteeksi pirteimmät piraatit kävivät vielä katsomassa District 9 -elokuvan Bristolissa.