Uusien ilta Turussa 7.5.2013

CC-by-sa 3.0

7. toukokuuta vietetään Turussa Piraattinuorten uusien iltaa. Paikalle ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin jäsenet, mutta eritoten mukaan toivotetaan tervetulleiksi ne piraattinuoret, jotka eivät ole aiemmin uskaltautuneet mukaan toimintaan ainoina uusina kasvoina, vaikka halua olisi riittänyt. Ohjelmassa on yhdessäoloa, yleistä rupattelua, saunomista, pelejä ja leikkejä, kesän tapahtumien suunnittelua ynnä muuta. Saunalla ei ole tarjolla pyyhkeitä, joten muistathan tuoda oman pyyhkeen ja laudeliinan mukanasi.

Tarjolla on myös pientä purtavaa, muun muassa pizzaa ja perunalastuja, ja juotavaksi limsaa ja mehua. Piraattinuoret eivät tarjoa saunakaljoja, mutta mikäli olut on mielestäsi oleellinen osa saunomista, voit tietysti tuoda oman oluen mukanasi.

Tapahtuma järjestetään TYYn saunalla, joka sijaitsee ylioppilastaloilla, ravintola Proffan kellarin vieressä. Paikalle saa saapua kuudelta ja tapahtuma jatkuu ainakin yhdeksään saakka, mutta sitä voidaan jatkaa pidemmällekin, mikäli innostusta riittää. Mikäli et löydä perille, soita Tuomakselle ja kysy tarkempia ohjeita. Puhelinnumero löytyy tämän kirjoituksen lopusta.

Nähdään saunalla!

Muistakaa lisäksi seurata kalenteriamme. Piraattinuoret pitävät yhdessä Varsinais-Suomen piraattien kanssa kahvilatapaamisia yleensä kerran viikossa, ja ilmoitamme kalenterissa, milloin tapaamme.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/176886115801126/