Piraattien Assembly-ryhmätilaus!

On taas sen aika!

 

Piraatit ovat perinteisesti ottaneet yhdessä osaa Assembly-tapahtumaan. Digitaalisen kulttuurin festari järjestetään tänä vuonna torstaista sunnuntaihin 4.–7.8. Hartwall Areenalla, ja kuten tavallista, partyt ovat käynnissä kellon ympäri!

Piraateilla on ollut menestystä erilaisissa peli-, musiikki-, grafiikkakilpailuissa, ja olemme järjestäneet assyjen aikaan paljon omaa aktiviteettia. Myös tapahtuman seminaarit ovat usein olleet hyvin mielenkiintoisia piraattiagendasta kiinnostuneille. Esimerkiksi kesällä 2010 Assemblyilla esitelmiä pitivät Electronic Frontier Foundation EFF:n hallituksen puheenjohtaja John Buckman ja The Pirate Bayn perustaja ja Flattr-mikromaksupalvelun kehittäjä Peter ”brokep” Sunde. Ehtivätpä miehet piraattienkin haastateltaviksi.

Vielä on huomiseen asti aikaa ilmoittautua Piraattinuorten ryhmätilaukseen tosin vara- ja peruutuspaikkoja voi kysellä vielä jälkikäteen.

Osallistumisohjeet lötyvät täältä:
http://assembly.steptail.com/assembly2011_tietoja.php

Facebook-tapahtuma:
http://www.facebook.com/event.php?eid=153421214724562

Keskustelua irkissä: #assembly @ irc.piraattipuolue.fi

Tilauksesta vastaa Oliver ”Zele” Molini, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa ryhmätilausta koskevissa asioissa. Käytännön järjestelyitä paikan päällä hoitaa myös Piraattinuorten varapuheenjohtaja Joonas Mäkinen. Mietitytti mikä hyvänsä, heihin voi ottaa yhteyttä:

oliver@steptail.com
joonas.makinen@piraattinuoret.fi

Piraattinuorten ryhmätilaukseen osallistuvat saavat hyvät paikat katsomossa hyvässä seurasssa ja pääsyn piraattien jääkaapille. Älä jätä väliin, ja ota kaverikin mukaan!