Äänestä piraatit eduskuntaan!


Piraattinuoret tukee Piraattipuoluetta tulevissa eduskuntavaaleissa. Puolue on asettanut 127 ehdokasta ympäri Suomen. Piraattinuoria on Piraattipuolueen listoilla suuri määrä, ja nyt onkin mahdollisuus tehdä nuorennusleikkaus Arkadianmäelle! Äänestää siis Piraattipuolue eduskuntaan! Ennakkoäänestys 6-12.4 ja varsinainen vaalipäivä 17.4.

Mikäli et ole liittynyt vielä Piraattinuoriin (ja Piraattipuolueeseen), se kannattaa tehdä nyt. Olemme todennäköisesti nopeimmin kasvava poliittinen nuorisojärjestö Suomessa. Jäseniä tällä hetkellä 900, ja luku kasvaa 100 jäsenen viikkovauhdilla. Olemme juuri aikeissa ohittaa Kd-nuoret ja Vihreät nuoret. Auta Piraattinuoria kasvamaan Suomen suurimmaksi ja vaikutusvaltaisimmaksi poliittiseksi nuorisojärjestöksi!

Liity tästä Piraattinuoriin ja Piraattipuolueeseen!

 

Piraattipuolueen vaalimökkejä löytyy ainakin Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Mökillä päivystetään päivittäin hyvinkin myöhään. Tervetuloa nauttimaan vaalikahvit ja tutustumaan ehdokkaisiin!

Uusi flaikku vaaleja varten.Piraattinuorissa homostelu jatkuu myös vaalien alla.

Piraattinuoret varmistavat vapautesi.