Piraattinuorten verkkosivusto uudistunut

Olemme uudistaneet Piraattinuorten verkkosivustoa sopivasti ennen Assembly Summer 2009-tapahtumaa. Uudistuneen sivuston tarkoitus on toimia helposti ylläpidettävänä tiedotus- ja edustuskanavana.

Muutama idea palvelun käytön kehityksestä on esitetty. Blogi/artikkelitoiminto on luonnollinen kalenterin ja mahdollisen postituslistan jatke, tulevien tapahtumien mainostamista ja menneiden muistamista varten, mutta muutakin matskua saa ehdottaa. Kalenterimerkintöjen, pöytäkirjojen ja Puolueen blogin syvien aiheiden sekaan mahtuu luultavasti yhtä ja toista.

Jos osaajia löytyy, sivujen ulkoasua olisi mukavaa saada takaisin enemmän erilaisuutta säteilevään suntaan. Tarvitaan pikaisesti jotain edesmenneen sivuston maskotin kaltaista. Pingviinin rooli järjestömme imagossa oli kiistanalainen, mutta sen nimi oli kuulemma ”With Fire”.

Piraattinuorten vanhan sivuston pingviinimaskotti sanoo "Pics or it didn't happen".  With fire...

Metahörhöille tiedoksi: sivusto on toteutettu WordPressilla. Valitsimme huolellisesti palveluntarjoajan jonka tekninen alusta kuormantasaajineen tulisi sietää suuriakin liikennemääriä tarvittaessa 😛